Logo
Nevíte si rady? Zavolejte.
(Po-Pá, 8-16 hod.)
0 ks
za 0 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Novinky
10.08.2021
Informace o cenách VIII.
Tak nám zabili Ferdinanda, paní Mullerová .... Satjam opět zdražil taškové krytiny a trapézové plechy, ceny jsou aktualizovány dle jejich nového plat... číst celé
24.06.2021
Informace o cenách VII.
Od 23.6.2021 navýšení cen výrobků blachotrapéz. Každou zakázku (poptávku) nutno potvrdit nabídkou.Ceny tohoto výrobce aktualizovány. číst celé
09.06.2021
Informace o cenách VI.
Blachotrapez zastavil kromě dodávek pozinku i dodávky v aluzinku. Není vstupní materiál. Naskladnění předpokládají na konci června - za vyšší ceny. S ... číst celé
Zobrazit všechny novinky
Blog
19.02.2021
Jakou povrchovou úpravu plechové střešní krytiny?
Nejdříve si ujasněte tři základní priority a dle jejich pořadí pak můžete začít vybírat. - jak si manželka představuje vizuální vzhled vašeho domova... číst celé
19.01.2021
Proč zvolit právě plechovou krytinu?
Plechové střešní krytiny jsou vyráběny ve dvou materiálů. A to s ocelovým jádrem, nebo s jádrem ze slitiny hliníku. V nabídce je i široká škála povrch... číst celé
Zobrazit všechny články
  1. Úvod
  2. Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely zaslání dotazníku zákaznické spokojenosti od Zboží.cz a Heuréka.cz
Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely zaslání dotazníku zákaznické spokojenosti od Zboží.cz a Heuréka.cz
  1. Udělujete tímto souhlas společnosti :  OK – STAVEBNINY OPTIMAL s.r.o., IČ 28659031 (dále jen „správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • emailovou adresu
    • informace o zakoupeném zboží
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem zjištění spokojenosti  dotazníkem, který zasíláme po každém nákupu, pokud ve smyslu pokud ve smyslu § 7 odst. 3 zákona č. 480/2004 Sb. o některých službách informační společnosti jejich zasílání neodmítnete. Zpracování osobních údajů pro účely zaslání dotazníků provádíme na základě našeho oprávněného zájmu, který spočívá ve zjišťování vaší spokojenosti s nákupem u nás.

  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 60 dní a to za účelem zjištění spokojenosti

    zasláním dotazníku pro zjištění zákaznické spokojenosti
  4. Ke zpracování těchto osobních údajů Správce využívá tyto Zpracovatele:

    • Poskytovatel služby Zboží.cz, provozované společností Seznam a.s., sídlem Radlická 3294/10, 150 00, Praha 5, ČR
    • Poskytovatel služby Heuréka, provozované společností Heureka Shopping s.r.o., sídlem Karolinská 650/1, 186 00, Praha 8 - Karlín
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět kliknutím na příslušný odkaz v emailu s dotazníkem spokojenosti. V takovém případě se odhlásíte z odběru na straně poskytovatele služby Zboží.cz nebo poskytovatele Heureka.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek ukončení zasílání dotazníku spokojenosti
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů
Chcete poslat poptávku

Chcete požádat o nacenění ?
Můžete použít nákupní košík,
nebo klikněte :

POPTÁVKA

 

Kde nás najdete

OK-STAVEBNINY OPTIMAL s.r.o.
Sídliště 545
783 13 Štěpánov
ok-strechy.cz
Jiné stavební materiály možno
na: ok-stavebniny.cz

 
Kontakty
(Po-Pá, 8-16 hod.)
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz
Zpracování osobních údajů můžete ovlivnit úpravou svých preferencí ochrany soukromí.