Logo
Nevíte si rady? Zavolejte.
(Po-Pá, 8-16 hod.)
0 ks
za 0 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Novinky
08.04.2021
Modernizace výrobních linek Blachotrapéz - omezení
V důsledku modernizace výrobních linek dojde k omezení výroby:Kingas a Diament 12.4. - 30.4 .  - během této doby nebude možné zadávat na tyto objednáv... číst celé
23.03.2021
Omezení dodávek výrobků pozink.
V důsledku totálního nedostatku materiálu pro výrobu pozinkované krytiny (trapézové plechy v provedení pozink) oznamuje společnost blachotrapéz, že do... číst celé
19.01.2021
Informace o cenách
Od 1.2. a 1.3.2021 došlo u některých výrobců (satjam, blachotrapéz, km beta, terran) ke zdražení výrobků. Další výrobci avizují  úpravy cen od 1.4.202... číst celé
Zobrazit všechny novinky
Blog
19.02.2021
Jakou povrchovou úpravu plechové střešní krytiny?
Nejdříve si ujasněte tři základní priority a dle jejich pořadí pak můžete začít vybírat. - jak si manželka představuje vizuální vzhled vašeho domova... číst celé
19.01.2021
Proč zvolit právě plechovou krytinu?
Plechové střešní krytiny jsou vyráběny ve dvou materiálů. A to s ocelovým jádrem, nebo s jádrem ze slitiny hliníku. V nabídce je i široká škála povrch... číst celé
Zobrazit všechny články
  1. Úvod
  2. Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely zaslání dotazníku zákaznické spokojenosti od Zboží.cz a Heuréka.cz
Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely zaslání dotazníku zákaznické spokojenosti od Zboží.cz a Heuréka.cz
  1. Udělujete tímto souhlas společnosti :  OK – STAVEBNINY OPTIMAL s.r.o., IČ 28659031 (dále jen „správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • emailovou adresu
    • informace o zakoupeném zboží
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem zjištění spokojenosti  dotazníkem, který zasíláme po každém nákupu, pokud ve smyslu pokud ve smyslu § 7 odst. 3 zákona č. 480/2004 Sb. o některých službách informační společnosti jejich zasílání neodmítnete. Zpracování osobních údajů pro účely zaslání dotazníků provádíme na základě našeho oprávněného zájmu, který spočívá ve zjišťování vaší spokojenosti s nákupem u nás.

  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 60 dní a to za účelem zjištění spokojenosti

    zasláním dotazníku pro zjištění zákaznické spokojenosti
  4. Ke zpracování těchto osobních údajů Správce využívá tyto Zpracovatele:

    • Poskytovatel služby Zboží.cz, provozované společností Seznam a.s., sídlem Radlická 3294/10, 150 00, Praha 5, ČR
    • Poskytovatel služby Heuréka, provozované společností Heureka Shopping s.r.o., sídlem Karolinská 650/1, 186 00, Praha 8 - Karlín
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět kliknutím na příslušný odkaz v emailu s dotazníkem spokojenosti. V takovém případě se odhlásíte z odběru na straně poskytovatele služby Zboží.cz nebo poskytovatele Heureka.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek ukončení zasílání dotazníku spokojenosti
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů
Chcete poslat poptávku

Chcete požádat o nacenění ?
Můžete použít nákupní košík,
nebo klikněte :

POPTÁVKA

 

Kde nás najdete

OK-STAVEBNINY OPTIMAL s.r.o.
Sídliště 545
783 13 Štěpánov
ok-strechy.cz
Jiné stavební materiály možno
na: ok-stavebniny.cz

 
Kontakty
(Po-Pá, 8-16 hod.)
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz
Zpracování osobních údajů můžete ovlivnit úpravou svých preferencí ochrany soukromí.