Logo
Nevíte si rady? Zavolejte.
(Po-Pá, 8-16 hod.)
0 ks
za 0 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Novinky
10.08.2021
Informace o cenách VIII.
Tak nám zabili Ferdinanda, paní Mullerová .... Satjam opět zdražil taškové krytiny a trapézové plechy, ceny jsou aktualizovány dle jejich nového plat... číst celé
24.06.2021
Informace o cenách VII.
Od 23.6.2021 navýšení cen výrobků blachotrapéz. Každou zakázku (poptávku) nutno potvrdit nabídkou.Ceny tohoto výrobce aktualizovány. číst celé
09.06.2021
Informace o cenách VI.
Blachotrapez zastavil kromě dodávek pozinku i dodávky v aluzinku. Není vstupní materiál. Naskladnění předpokládají na konci června - za vyšší ceny. S ... číst celé
Zobrazit všechny novinky
Blog
19.02.2021
Jakou povrchovou úpravu plechové střešní krytiny?
Nejdříve si ujasněte tři základní priority a dle jejich pořadí pak můžete začít vybírat. - jak si manželka představuje vizuální vzhled vašeho domova... číst celé
19.01.2021
Proč zvolit právě plechovou krytinu?
Plechové střešní krytiny jsou vyráběny ve dvou materiálů. A to s ocelovým jádrem, nebo s jádrem ze slitiny hliníku. V nabídce je i široká škála povrch... číst celé
Zobrazit všechny články
  1. Úvod
  2. Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely registrace uživatelského účtu
Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely registrace uživatelského účtu
  1. Udělujete tímto souhlas společnosti :  OK – STAVEBNINY OPTIMAL s.r.o., IČ 28659031 (dále jen „správce“) Adresa : Sídliště 545, 783 13 Štěpánov, aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • jméno a příjmení
    • emailovou adresu
    • telefonní číslo
    • fakturační adresu
    • dodací adresu
    • historii objednávek
    • Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

      • zřízení a administrace uživatelského účtu
      • nabídnutí pohodlnějšího nákupního zážitku
  2. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 5 let a to za účelem:

    • zřízení a administrace uživatelského účtu, pokud tuto dobu neprodloužíte. K prodloužení dochází aktivním využíváním uživatelského účtu, čili při každém přihlášení do uživatelského účtu
    • nabídnutí pohodlnějšího nákupního zážitku
  3. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.

  4. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  5. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to a to zasláním dopisu, emailu s žádostí o odstranění.

  6. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek odstranění uživatelské registrace z databáze včetně s tím spojených osobních údajů
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů
Chcete poslat poptávku

Chcete požádat o nacenění ?
Můžete použít nákupní košík,
nebo klikněte :

POPTÁVKA

 

Kde nás najdete

OK-STAVEBNINY OPTIMAL s.r.o.
Sídliště 545
783 13 Štěpánov
ok-strechy.cz
Jiné stavební materiály možno
na: ok-stavebniny.cz

 
Kontakty
(Po-Pá, 8-16 hod.)
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz
Zpracování osobních údajů můžete ovlivnit úpravou svých preferencí ochrany soukromí.